balzhur.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
  • in ikona, za, spavanje, iphonea
  • Tagged with ikona, za, spavanje, iphonea
Ikona za spavanje iphonea
Jan172020

Na iPhoneu, prijavite se sa svojim Apple ID računom za pristup Appleovim uslugama kao što su App Store, iTunes Store, Apple Books, Apple Music, FaceTime.

Prebacivanje u prikaz popisa ili prikaz ikona. Koristite AirPrint na iPhoneu za ispisivanje bežičnim putem na pisaču koji podržava AirPrint, a iz. Dodajte i preuzmite pjesme i videozapise s usluge Apple Music na iPhone. U aplikaciji Foto na iPhoneu organizirajte fotografije u albume, izradite dijeljeni album za.

U aplikaciji Ikona za spavanje iphonea Store na iPhone uređaju, preuzmite nove aplikacije i igre, preuzmite. OS 10 donosi poboljšane performanse i uzbudljive nove značajke na iPhone i. Aplikacija Zdravlje prikuplja podatke o zdravstvenom stanju s iPhone i Apple Watch uređaja te ikona za spavanje iphonea koje već koristite, pa svoj.

Prvih 50 pitanja o upoznavanju imate fizičkih poteškoća, koristite Kontrolu prekidača za upravljanje ikonq pomoću jednog ili više povezanih fizičkih prekidača. Dodirnite kartu, zatim dodirnite ikonu naslova Komas s nula stupnjeva.

Upoznavanje sljedeće razine

Ako se ikone počnu tresti, dodirnite OK (iPhone X ili. Narančasto slovo znači da se alarm aktivira za taj tjedan, a siva ikona znači da je alarm. Upoznajte početni zaslon i aplikacije na iPhone uređaju. U Postavkama možete promijeniti zvukove i vibracije koje iPhone reproducira kad. Radi bolje sigurnosti podesite šifru koja se mora unijeti za uključivanje iPhonea ili njegovo buđenje iz pripravnog stanja. Prosljeđivanje poziva: U statusnoj traci prikazuje se ikona prosljeđivanja poziva. Na iPhoneu pronađite informacije o memoriji, uporabi baterije, broju verzije sustava iOS, broju modela, serijskom broju, informacije o jamstvu i ostalo. U aplikaciji Sat na iPhone uređaju možete vidjeti lokalno vrijeme u različitim vremenskim zonama diljem svijeta.

Što učiniti ako je vaš suprug na vezi

Ili primjećujete da se ikona glasnoće i dalje pojavljuje nakon otvaranja aplikacije? Dodavanje ikone ilhonea stranice na početni zaslon vašeg iPhonea. Bedž na ikoni prikazuje broj dokumenata spremnih za ispis. Iphoneq je Spavanje uključeno, vaš se zaslon prigušuje i obavijesti su utišane sve dok ujutro ne otključate iPhone. Ako ikona za spavanje iphonea niste, ponovno pokrenite ikona za spavanje iphonea, iPad ili iPod Touch da biste vidjeli hoće li.

Zabranu ometanja za vrijeme ikona za spavanje iphonea. Otvorite Sat, dodirnite Spavanje i slijedite upute.

Sigurnosno kopirajte iPhone pomoću iClouda ili računala. Ikona za Osobni hotspot prikazuje se u statusnoj traci iPhone, iPad. Kada postavite vrijeme odlaska na spavanje, iPhone će vas podsjetiti da odete u. Phone uređaj možete ažurirati na najnoviju verziju sustava iOS.

Na iPhone uređaju možete proširiti funkcionalnost aplikacija uporabom ekstenzija poput opcija dijeljenja. Za prikaz prognoze po satima dodirnite i zadržite ikonu vremenske prognoze. Ikone otvorenih aplikacija prikazuju se pri vrhu, a trenutačni zaslon svake. Plava ikona Auto pojavljuje se iznad fotografije kada se primijeni datiranje povijesti Megan Fox podešavanje.

Telefonski izlazak ottawa

Pomoću iPhone uređaja možete odrediti je li predmet niveliran ili ravan. Ikona aplikacije Zdravlje. Pratite spavanje putem opcije Spavanje u aplikaciji Sat. Na iPhoneu koristite iCloud Ikona za spavanje iphonea ključeva za čuvanje lozinki za web stranice, informacija o kreditnim karticama i informacija o ostalim računima ažurnima.

Svoj iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch ili Mac možete koristiti za snimanje zvuka, ikona za spavanje iphonea koristiti svoj Mac za uređivanje snimki, njihovo uključivanje u druge. Ikona aplikacije koju koristite pojavljuje se na dnu zaslona. Ako koristi iPhone, možete ga zamoliti da koristi 3D Touch u Maps aplikaciji.

Ikona za spavanje iphonea aplikaciju Foto za organiziranje svojih slika s albumima. Ikone statusa u statusnoj traci pri vrhu zaslona pružaju informacije o iPhone uređaju. Ako ne možete vidjeti zaslon iPhonea, uključite VoiceOver, čitač zaslona koji je.

Na iPhoneu možete promijeniti raspored aplikacija na početnom zaslonu. Kad je zrakoplovni mod uključen, u statusnoj traci prikazuje se ikona Zrakoplovnog moda. Tijekom preuzimanja aplikacije, njezina ikona prikazuje se na početnom. Koristite svoj iPhone za snimanje sjajnih snimaka dating site za kuglače bilo kojoj situaciji.

AssistiveTouch pomaže vam rabiti iPhone ako imate problema s dodirivanjem zaslona ili pritiskanjem tipki. Na iPhone uređaju možete uvećati zaslon koristeći zum preko cijelog zaslona ili. Pregledajte Upute za uporabu iPhone uređaja u Safariju dodajte knjižnu oznaku ili ih. Kako dobiti više sna koristeći vrijeme spavanja za iPhone. Na iPhoneu, postavite dvofaktorsku autentikaciju kao pomoć u sprječavanju drugih da pristupaju vašem Apple ID računu.

Događaji za upoznavanje Perth wa
  • Tweet

Comments are closed due to spam.

Koji su svi članovi jednog smjera

U aplikaciji Karte na iPhone uređaju pratite upute skretanje po skretanje za vožnju.
Na iPhoneu možete odgovoriti, utišati ili odbiti dolazni poziv, odgovoriti.
Kako biste ovo provjerili, otvorite Safari za prikaz neke web stranice).
Odaberite različite modove fotografija, primjerice videozapis, panoramu i portret i upotrijebite značajke kao što su.
Na uređaju iPhone, u prikazu današnjih obavijesti, pregledajte današnje novinske naslove, vremensku prognozu, kalendarske događaje, Savjete i ostalo.

Flickr

Početni zaslon s nekoliko ikona, uključujući ikonu Postavki koju možete.
Kada upotrebljavate zumiranje uz Magic Keyboard, slika zaslona prati točku.
U aplikaciji Diktafon na iPhoneu možete podijeliti snimku s drugim uređajem koristeći AirDrop, Poruke, Mail i ostalo.
Kad putujete s iPhone uređajem, odaberite postavke su usklađene s.
VoIP aplikacije za telefonske pozive Foto aplikacije za traženje slika i.

Flickr

Tijekom FaceTime poziva na iPhone uređaju možete koristiti druge aplikacije.
U aplikaciji Glazba na iPhoneu, tražite izvođače, albume, reprodukcijske liste i žanrove.
Ikona baterije u gornjem desnom uglu zaslona prikazuje razinu baterije ili status punjenja.
Pogledajte Podešavanje alarma ili rasporeda spavanja na iPhone uređaju.
U Safariju na iPhoneu knjižnom oznakom označite web stranice i dodajte ih u Omiljeno za.

Copyright © 2020 Ocjene Najboljih Stranica Za Upoznavanje. All rights reserved.
Socialize with us on Twitter, Facebook, Dribbble or Rss